Vernet Assessors

& Associats

Serveisby admin

Som especialistes en assessorament i planificació fiscals, dos aspectes clau en la competitivitat de les empreses que permeten reduir la càrrega fiscal i aconseguir la màxima rendibilitat en la seva activitat, tenint sempre en compte el sistema tributari vigent.

Oferim un servei integral a les empreses i professionals autònoms també en els àmbits comptable i laboral, i disposem d’un servei específic d’assessorament i confecció de la renda per a no residents a Espanya.

Assessorament comptable. Com a assessoria comptable mantenim degudament actualitzada la comptabilitat dels nostres clients tenint en compte les seves necessitats i les especificitats de la seva activitat. El nostre objectiu és que la comptabilitat esdevingui una eina útil per a l’empresa.

Assessorament fiscal. Com a assessoria fiscal oferim als nostres clients una planificació fiscal continuada de l’empresa per tal d’aconseguir reduir les despeses generades del pagament d’impostos, tant mitjançant l’aprofitament de les possibilitats de la normativa vigent com de la integració dels aspectes fiscals en el procés de planificació econòmica de l’empresa.

Assessorament laboral. Com a assessoria laboral volem que els nostres clients estiguin pendents de la seva activitat empresarial, descarregant-los de les tasques administratives relacionades amb els recursos humans de l’empresa. Ens encarreguem de mantenir-los constantment informats dels canvis que es produeixen en matèria laboral i de fer els tràmits corresponents amb els organismes oficials per tal d’implementar-los.

No residents a Espanya. L’impost sobre la renda de no residents a Espanya grava la renda obtinguda en territori espanyol per les persones físiques i les entitats no residents. Oferim el servei d’assessorament en funció de les particularitats de cada empresa i/o professional, i ens encarreguem de la confecció de l’impost sobre la renda de no residents a Espanya.

Assessorament gratuït. Responem els dubtes a través del correu electrònic en un termini de 24 hores laborables.

Comparteix

    2013 (c) Tots els Drets Reservats. Desenvolupat per xavierforcadell.com

    top